South Australia

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v South Australia

Jižní Austrálie je stát v jižní části Austrálie.
Charakteristická kvalita jižní Austrálie je její extrémně divoká povaha. Zde jsou Bunda útesy, které prohlédnout 100 km na Velkém australském zálivu, rozlehlost pusté země Nullarborské roviny a červené duny pouště Simpson. Hlavním městem je Adelaide a přezdívalo "město církví" a je známé svým bohatým kulturním dědictvím. Nachází se v blízkosti vinic v údolí Barossa a chráněných pláží na poloostrově Fleurieu.
Jižní Austrálie sdílí hranice s ostatními pevninskými státy a se Severním územím; to je ohraničeno na západě jižní Austrálií, na sever severním teritoriem, na jihovýchodě Victoria, na jihu Great Australian Bight
Ceny nemovitostí za prodej v jižní Austrálii a konkrétně u domácností v Adelaide pokračují v růstu, poslední údaje ukazují, že mediánová hodnota opět dosáhla rekordní úrovně.
Podle nejnovějších čtvrtletních údajů dosáhla mediánová hodnota domu v Adelaide historického maxima se zvýšením o 3,87% za posledních 12 měsíců a o 0,43% více než v minulém čtvrtletí.

Navzdory tomuto růstu zůstává jižní Austrálie nejvhodnějším státem v Austrálii a v tomto je mnoho pozitivních aspektů.

Město Holdfast Bay bylo městskou oblastí s nejlepšími výnosy, přičemž hodnoty nemovitostí se zvýšily o 11,54% v roce a 13,87% za čtvrtletí.
Na okraji s více než desítkami prodejů za druhé čtvrtletí roku 2018 a roku 2017 byly St Georges a Norwood, a to jak na východním předměstí Adelaide, jedinou předměstí, která dosáhla průměrů jednoho miliónu dolarů. Na základě stejných kritérií zaznamenala Henley Beach nejvyšší růst s hodnotami nemovitostí 23,46% ..

Nedávná modernizace Henleyho náměstí byla obrovskou taženou kartou pro kupce, kteří se zajímají o prodej nemovitostí v jižní Austrálii.
To výrazně zlepšilo pobřežní životní styl a nyní nabízí lidem mimořádný výběr kaváren, restaurací, obchodů a barů a mnoho příležitostí k prodeji nemovitostí v jižní Austrálii.

Umístění předměstí, poblíž pláže, pět minut od letiště, 10 minut od Glenelg a snadno dostupné z města, bylo neuvěřitelně populární u široké škály kupujících, kteří hledají nemovitosti k prodeji v jižní Austrálii. Mnoho lidí ve východních předměstích chtějí ustoupit na pláž, takže na předměstí přicházejí spousty peněz a hodnoty budou jistě nadále růst v oblasti Henley.

Všechna nedaleká předměstí jsou díky své popularitě rostoucí v hodnotě, a to přímo přes Seaton, Fulham a Fulham Gardens

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 22326

Prodat Zemědělská půda, South Australia, Barossa Valley, Adelaide, .

Reserved negotiation
Prodat
Zemědělská půda

250000 m²
pozemky na prodej
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB